Jolie, "Seni geri istiyorum"

TAKİP ET

Velayet konusunda bir türlü anlaşmaya varamayan Brangelina cephesinde şaşırtan gelişme.

Reklam
Reklam

Sekiz yıllık birlikteliğin ardından 2014'te evlenen ve iki yıl sonra boşanacaklarını açıklayan Brad Pitt ve Angelina Jolie cephesinden ilginç bir haber geldi. İngiliz basınında yer alan iddialara göre Angelina Jolie, üç yıl önce boşanma davası açtığı Brad Pitt'i "geri istiyor." İddialara göre Angelina Jolie, Brad Pitt ile barışmak ve ilişkilerine kaldığı yerden devam etmek istiyor. Güzel yıldızın bir arkadaşına dayandırılan bu iddiaya göre Jolie, Pitt ile tekrar bir aile olmak istiyor. Hatta bu kaynağın ileri sürdüğüne göre Jolie, Pitt'i geri istediği için boşanma ve altı çocuğun velayeti ile ilgili koşulları da elinden geldiğince ağırlaştırmaya çalışıyor.

Ancak Brad Pitt'in, Jolie'nin yaptığı bu 'U dönüşüne' çok da sıcak bakmadığı belirtiliyor. Pitt, Jolie ile yeniden romantik bir ilişki içine girmek istemiyor. İddialara göre onun tek istediği boşanma sürecini tamamlamak ve altı çocuklarının hatırına Jolie ile dostane bir ilişki sürdürmek. Angelina Jolie ile Brad Pitt, birlikte rol aldıkları Bay ve Bayan Smith filminin setinde tanıştı. İkili; sette geçirdikleri zaman içinde birbirlerine aşık oldu. O dönemde Jennifer Aniston ile evli olan Pitt bu aşk uğruna boşandı. Jolie ile Pitt bir dönem Hollywood'un en parlak çiftlerinden biriydi.

Brangelina olarak anılan çiftin üç tane biyolojik, üç tane de evlatlık olmak üzere altı tane çocuğu bulunuyor. Brad Pitt ve Angelina Jolie uzun süren birlikteliğin ardından, 2014'te çocuklarının da katıldığı bir törenle evlendi. Ancak iki yıl sonra Jolie boşanma davası açtı. Bu süreçte Pitt'in, çiftin en büyük evlatlık çocuğu Maddox'a şiddet uyguladığı ve alkol bağımlısı olduğu iddiaları ortaya atıldı. Bir süre tedavi gören Pitt bir sürecin ardından aklandı. Brad Pitt ve Angelina Jolie, çocuklarının velayeti konusunda amansız bir mücadele sürdürüyor. 

BACKGRID USA